En smak av Barcelona

Ät din väg genom Barcelona och stadens rika matkultur! Smaka på läckra tapas, dämpa ditt söt-sug eller lär dig mer om de lokala vinerna på en vinprovning. Boka din mat- eller vintur här och gör dig redo för en aptitretande upplevelse!

En smak av Barcelona
 
Vin & Cava i Barcelona

Vin & Cava i Barcelona

4.9
(7)

Lär dig mer om Vin och Cava i Barcelona med besök och provsmakning på 3 vingårdar. Boka din biljett till Vin och Cava i Barcelona här!

Från 1000 kr
Tapas i Barcelona

Tapas i Barcelona

Följ med på en kvällspromenad bland Barcelonas berömda tapasbarer och få en smak av Barcelona! Det är ett bra sätt att kick-starta din vistelse i Barcelona. Du får en översikt över staden, du lär dig hur man beställer tapas och får upptäcka några av de bästa barerna och kaféerna i Barcelona. Säkra dina biljetter, boka idag!

Från 933 kr
Choklad & Godis i Barcelona

Choklad & Godis i Barcelona

Är du också en gottegris? Då är vår guidade promenad Choklad & Godis i Barcelona definitivt något för dig. Din guide tar dig med till utvalda chokladbutiker, bagerier och kaféer i Barcelona där du får skämma bort dina smaklökar. Boka dina biljetter hemifrån!

Från 720 kr
Vinprovning i Barcelona

Vinprovning i Barcelona

Smaka på och lär dig mer om olika spanska kvalitetsviner! Denna avslappnade och roliga vinprovning sker på en lokal vinbutik i centrala Barcelona. Säkra din plats på denna populära tur, boka din biljett hemifrån!

Från 867 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen