Utanför Barcelona

Besök städerna Girona, Figueras, Montserrat eller varför inte Sitges, med sina vackra stränder, när du är i Barcelona. Barcelona har så mycket att erbjuda utanför själva staden. Här finner du ett litet urval av de städer som kringger Barcelona och som vi tycker är värda ett besök!

Utanför Barcelona
 
Girona & Figueras inkl. Dali Museum

Girona & Figueras inkl. Dali Museum

4.0
(1)

Lämna Barcelona för en dag och upptäck Girona och Figueras inkl Dali Museet. Biljetter till bussturen Barcelona till Girona och Figueras kan du köpa här!

Från 879 kr
Montserrat

Montserrat

Busstur från Barcelona till Montserrat, berömd för sin staty av den Svarta Madonnan. Boka din tur till Montserrat på morgonen här!

Från 620 kr
Heldagstur till PortAventura

Heldagstur till PortAventura

Besök PortAventura Park, Spaniens största nöjespark utanför Barcelona! Prova spännande åkattraktioner, se bländande shower och utforska de olika temavärldarna inuti PortAventura. Boka dina biljetter hemifrån och gå före i köerna till parken!

Från 778 kr
Halvdagstur till Girona

Halvdagstur till Girona

Besök den historiska medeltida staden Girona utanför Barcelona! Girona är intressant av flera skäl; den har några av de bäst bevarade judiska kvarteren i Europa, vacker medeltida arkitektur och innehar ett viktigt konstnärligt arv. Säkra din plats på denna halvdagstur, boka dina biljetter online!

Från 620 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Njut av en heldagstur i två delar: besök vackra Montserrat på morgonen och få en guidad tur runt om i Barcelona på eftermiddagen. Upplev Gaudís Sagrada Familia, Parc Güel och Passeig de Gràcia. Säkra dina platser, boka biljetter online!

Från 879 kr
La Roca Village Outlet Shopping

La Roca Village Outlet Shopping

Spara upp till 60% på designermärken och kända varumärken på det populära shopping outlet La Roca Village utanför Barcelona! Välj den avgångstid som passar dig och få ett exklusivt rabattkort med ytterligare 10% besparingar!

Från 113 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen