Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Flamenco Show Tablao Cordobes

4.0 (1)
Från kr 524
Tablao Cordobes anses vara en av de viktigaste flamencoklubbarna i hela Spanien! Tablao Cordobes är känd för sina många framstående artister, antingen levande legender eller unga löften. En flamenco show är en av de upplevelser som du måste unna dig, minst en gång i livet!

Höjdpunkter:
- Upplev en flamenco show som ingen annan
- Välj mellan middag & show eller en drink & show
- Beundra enastående flamenco dansare
- Njut av den speciella & traditionella gastronomin

En flamenco show som ingen annan
Några av de främsta namnen inom flamencons historia var alla med vid öppnandet av denna berömda Tablao, tillsammans med dess grundare Luis Adame (gitarrist) och hans fru Irene Alba (flamencodansare). 

Tablao Cordobes ligger i hjärtat av Las Ramblas i Barcelona sedan 1970, och drivs av en passionerad familj av flamenco artister. Än idag anses Tablao Cordobés vara legendarisk bland flamenco experter, och är absolut värt ett besök!

Dessutom är detta tablao känd som en av Barcelonas bästa show restauranger. Här kan du få en speciell traditionell middagsupplevelse med lokala produkter av högsta kvalitet.

Du kan välja mellan middag och show eller en drink och show.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till Tablao Cordobes.

Hur lång är föreställningen?

Föreställningen varar ca 1,5-2 timmar med drink, och ca 3 timmar med middag. Vänligen var på plats senast 15 min innan showen börjar.

Vad står på menyn?

Middagen består av en medelhavsbuffé, inklusive 33 specialiteter av varma och kalla rätter, bakverk och dryck (vin, sangria, öl, läsk, mineralvatten och kaffe).

Finns det barnbiljetter?
Nej, men barn under 3 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Öppettider

Show & Dryck, dagligen kl 19.15, 21.00 och 22.30. Show & Middag, dagligen kl 18.00, 19.30 och 21.15. Vänligen möt upp senast 15 min före utsatt tid!

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Flamenco Show Tablao Cordobes

Adress
Tablao Cordobes, La Rambla 35 08002 Barcelona

×