Sök biljetter

COVID-information

  • Alla besökare ska ta med och använda munskydd.
  • Besökare skall hålla avstånd och följa de regler som finns för att hålla social distansering. Antal besökare är reducerat för att undvika folksamlingar.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19, så ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Guidad tur i Sagrada Familia

4.5 (111)

Gå före i kön och utforska den fantastiska kyrkan Sagrada Família i Barcelona på denna populära guidade tur! Kyrkan är Gaudís ofärdiga mästerverk och en av de mest besökta byggnaderna i världen. Tillsammans med din guide går du före de timslånga köerna och kan istället spendera din tid att upptäcka denna arkitektoniska pärla! Entré till Sagrada Família museum ingår.

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Sagrada Familia
- Besök Sagrada Família museum
- Lär dig mer om Antoni Gaudi & den enastående kyrkan
- Guidad tur

Vad kan jag förvänta mig?

Sagrada Família anses vara Antoni Gaudís mästerverk, byggnationen av kyrkan började redan 1882 och den är fortfarande inte fullständig. Du upptäcker att Gaudí fick det mesta av sin inspiration från naturen, som han såg som Guds mästerverk.

På denna guidade tur i Sagrada Familia får du chansen att utforska den häpnadsväckande kyrkan inifrån och beundra den häpnadsväckande interiören, där innertaket når sjuttio meter. Antoni Gaudí har utformat kyrkan efter ett latinskt kors med fem gångar, alla rikt och symboliskt dekorerade. 

Vi besöker även Sagrada Familia museum, där du får se ritningar, gipsmodeller och fotografier från utvecklingen av denna basilika från dess första början till nutid. Museet presenterar även värdefull information om Antoni Gaudis liv och karriär. 

Hur fungerar det?

När din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den eller visa e-biljetten på din telefon till guiden på Quiosc Bar på Plaza de Gaudí tvärs över gatan från Sagrada Familia.

Viktig information

- Det råder en strikt klädkod i Sagrada Familia. Det är inte tillåtet att ha bara axlar, korta shorts eller sandaler inne i kyrkan.
- Hatt, keps eller mössa är heller inte tillåtna i kyrkans skepp eller i museet om det inte är av religiösa, hälso- eller trosskäl.
- Handikappvänlig rundtur.

Biljettkategorier

Vuxen (12+)
Barn (3-11)
Små barn (0-2): Gratis 

Vad ingår inte i priset?

- Tillträde till kyrktornen/spirorna

Boka
Från 648 kr

tor, 29 sep 2022

Lägsta prisgaranti Lägsta prisgaranti
Om du hittar ett bättre pris på denna produkt inom 48 timmar från boknings- tillfället, kommer vi att återbetala 100 % av mellanskillnaden.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - gå före i kön

Guidning på:

Varaktighet: 1 timmar 30 minuter

Vad ingår i priset?

- Entrébiljett till Sagrada Família: gå före i kön.
- Engelsk- och spansktalande guide
- Entré till museet

Vägbeskrivning

Guidad tur i Sagrada Familia

Adress
Carrer de Sardenya, 311 08025 Barcelona

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!