Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Montserrat & Barcelona

Från kr 1124
Njut av en heldagstur i två delar! Besök vackra Montserrat på förmiddagen och lär dig mer om Gaudis Barcelona på eftermiddagen, där du bland annat får uppleva Gaudis Sagrada Familia, Park Güell och Passeig de Gràcia.

Höjdpunkter:
- Njut av en heldagstur till Montserrat & Barcelona
- Se de intressanta klippformationerna
- Besök den kungliga kyrkan i Montserrat
- Se utställningen med Montserrats historia
- Beundra Sagrada Familia från utsidan
- Besök UNESCO’s Park Güell
- Se shoppinggatan Passeig de Gràcia
- Se Gaudis berömda Casa Batlló och Casa Mila

Upplev Montserrat 
Dagen börjar med en naturskön bussresa från Barcelona till berget Montserrat, som reser sig majestätiskt 1 236 meter över havet. Klipporna i Montserrat har bildats genom naturlig cementsand under århundradena. Vind och regn har format berget till udda och varierande former.

Utöver den häpnadsväckande naturen får du uppleva och besöka katedralen i Montserrat, som hyser den berömda Verge Moreneta (Svarta Madonnan). Du får beundra denna kulturskatt på avstånd. Enligt legenden hittades bilden av Den Svarta Madonnan av Montserrat i en grotta i år 880 och kyrkan byggdes någon gång mellan 1100-talet och 1400-talet för att hedra the Lady of Montserrat. Du får lite tid på egen hand för att besöka den audiovisuella utställningen om Montserrats historia och skapande.

Gör som pilgrimer och besökare från hela världen har gjort i hundratals år, besök Montserrat med den vackra träskulpturen av Svarta Madonnan. Har du riktigt tur kanske du får höra stadens gosskör, världens äldsta i sitt slag, sjunga.

Utflykten till Montserrat avslutas vid Julia Travels kontor i centrala Barcelona, ??där den andra delen av dagens tur startar. Du har ca 35 minuter fri tid mellan de två delarna av turen, och kan passa på att äta lunch (ingår ej).

Upplev Gaudi's Barcelona 
Den andra delen av denna heldagstur kretsar kring Antoni Gaudi och hans fantastiska arbete i och omkring Barcelona. Första anhalten är kyrkan Sagrada Familia, Gaudís ofärdiga mästerverk som är Barcelonas mest berömda landmärke. Din guide visar dig Sagrada Familia utifrån, så att du kan beundra dess rikt och symboliskt dekorerade fasader.

Nästa anhalt är Gaudis vackra Park Güell som finns med på UNESCO’s världsarvslista. Därefter fortsätter turen till Passeig de Gràcia för att se Gaudís berömda flerbostadshus som Casa Batlló, Casa Mila 'La Pedrera' och andra modernistiska byggnader.

Guidning på engelska.
 
Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var startar turen?
Turen börjar vid Julia Travels kontor. Adress står på din e-biljett. Vänligen var på plats 15 minuter innan utsatt tid.

Var slutar turen?

Nära Casa Mila 'La Pedrera’.

Hur lång tid varar turen?
Ca 10 timmar totalt.

Finns det barnbiljetter?

Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Viktig information:
* Entré till Sagrada Familia, Casa Milá ’La Pedrera’ eller Casa Batlló ingår inte i turen.
* Tänk på att stora delar av turen sker till fots, så vi rekommenderar bekväma skor.
* Lunch ingår inte.

Öppettider

Turer dagligen kl 09.15. Samling 15 min före avgång.

Boka

ons, 12 dec 2018

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 10 timmar

Vägbeskrivning

Montserrat & Barcelona

Carrer de Balmes 5 08007 Barcelona