Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Barcelona

Välkommen till BarcelonaBiljett.se, bokningssidan för dig som önskar inspiration till saker att göra i och utanför Barcelona.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert hitta information om och köpa biljetter till evenemang, turistattraktioner och många olika guidade turer i Barcelona. Upplev Gaudis Barcelona, Sagrada Familia, Park Güell och Casa Milà, njut av en flamenco show eller besök FC Barcelonas magnifika stadion Camp Nou.

Bienvenida a Barcelona!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Tapas i Barcelona

4.8 (5)
Från 964 kr
Få en smak av Barcelona! Följ med på en avslappnad kvällspromenad bland Barcelonas berömda tapasbarer. Det är ett bra sätt att kick-starta din vistelse i Barcelona - får du en översikt över denna fantastiska stad, du får lära dig hur man beställer tapas som en lokalbo och får upptäcka några av de bästa barerna och kaféerna i Barcelona.

Höjdpunkter:
- Rundvandring bland Barcelonas mest berömda tapasbarer
- Få en bra översikt över staden
- Smaka på massor av läckra tapas
- Lär dig mer om spansk kultur och mattraditioner
- Få insider-tips från din lokala guide

En smak av Barcelona
Tapas turen startar i det gastronomiska centrat Tours, Tapas & Friends, skapat i slow food-filosofins anda och som erbjuder smakupplevelser för gourmander och resenärer som besöker Barcelona. Här får du smaka tre noga utvalda spanska produkter (ost och/eller rökt kött) med bröd och en drink.

Din tapas-promenad tar dig längs Barcelonas mest kända gata, Las Ramblas, där du hittar massor av tapasbarer och lokala restauranger. Det blir ett besök på den berömda matmarknaden La Boqueria, med ett brett utbud av färskvaror, inklusive frukt och grönsaker, fisk och skaldjur, ost och all tänkbara sorters kött.

Nästa stopp är en restaurang med ett brett urval av lokala, läckra tapas. Här kan du njuta av tre tapas med ett glas vin, öl eller cider, medan din guide berättar mer om den spanska vin-, och matkulturen.

Turen fortsätter genom Barcelonas äldsta stadsdel, de charmiga gotiska kvarteren, vars arkitektur, atmosfär, språk och gastronomi är unika för Spanien. Några av de gourmetbutiker vi ser är över 100 år gamla.

Det sista stoppet på kvällen blir en bar där fyra läckra tapas och ett glas vin, cava eller öl serveras.

Guidning på engelska.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen.

Var startar turen?
Turen börjar vid Tours, Tapas & Friends gastronomiska center. Adress står på din e-biljett. Vänligen var på plats 15 minuter innan utsatt tid.

Var slutar turen?
Vid Santa Caterina-marknaden.

Hur lång tid varar turen?
Ca 3 timmar.

Finns det barnbiljetter?
Nej, det finns tyvärr inga barnbiljetter till denna tur. Barn under 3 år följer med gratis, dock serveras ingen mat eller dryck. Bokning krävs.

Viktig information:

* Denna utflykt sker till fots, så vi rekommenderar bekväma skor och kläder.
* Denna tur är inte handikappanpassad.

Öppettider

Måndag-lördag kl 17.00

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Vägbeskrivning

Tapas i Barcelona

Adress
Carrer del Pintor Fortuny 12 Barcelona

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!