Sök biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Casa Batlló - gå före i kön

4.7 (3)
Från kr 307
Besök en av Antoni Gaudi’s mest kända byggnader i Barcelona - Casa Batlló! Casa Batlló ligger på shoppinggatan Passeig de Gracia och är ett arkitektoniskt mästerverk! Gå före i kön med förbokade biljetter!

Höjdpunkter:
- Skippa köerna till Gaudis Casa Batlló
- Lär dig mer med audioguide
- Barn under 7 år har gratis entré

Upptäck Gaudís Casa Batlló
Casa Batlló på gatan Passeig de Gracia, är kanske en av Gaudis mest kända byggnader i Barcelona. Byggnaden var ursprungligen designad för Señor Josep Batlló, en förmögen aristokrat som ville uppvisa både ett framstående som enastående hem. Señor Battló bodde med sin familj i de två nedersta våningarna, och de övre våningarna hyrdes ut som lägenheter.

Från utsidan ser det ut som Casa Batlló är gjord av dödskallar och ben. "Dödskallarna" är i själva verket balkonger och "Benen" är bärande pelare! Gaudi fann sin inspiration i färger och former av marint liv när han designade denna byggnad. Färgerna på fasaden är de samma som återfinns i havskoraller.

Denna byggnad är verkligen unik och definitivt värt ett besök!

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till Casa Batlló.

Finns det barnbiljetter?
Ja, det finns barnbiljetter för barn mellan 7-17 år. Barn under 7 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Biljettkategorier

Finns det barnbiljetter? 
Ja, det finns barnbiljetter för barn mellan 7-17 år. Barn under 7 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen.

Öppettider

Öppettider: 09.00 - 20.00

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - prioriterad entré

Vägbeskrivning

Casa Batlló - gå före i kön

Adress
Passeig de Gràcia, 43 08007 Barcelona

×