Sök biljetter

Liknande upplevelser

Flamenco Show Tablao de Carmen

Från kr 456

Upplev en klassisk flamenco show på Tablao de Carmen i Barcelona! Denna vackra föreställning presenterar flera av flamencons viktigaste dansstilar och du är garanterad en kväll fylld med musik, dans och sång! Du kan välja med middag och show eller en drink och show.

Höjdpunkter:
- Upplev en flamenco show på Tablao de Carmen
- Välj mellan middag & show eller en drink & show
- Gratis entré till parken Poble Espanyol de Montjuïc
- En kväll fylld av musik, dans och sång
- Se många olika stilar av flamenco

Flamenco på Tablao de Carmen
Tablao de Carmen etablerades som en hyllning till den store flamencodansaren Carmen Amaya (1913-1963) och har varit en populär flamenco Tablao i Barcelona sedan 1988. ??

Tablao de Carmen har alltid varit berömd för sin höga standard och artisterna som uppträder är en mix av framstående dansare och lovande nya talanger. På så sätt har Tablao de Carmen alltid varit en språngbräda för många av dagens nya flamencostjärnor i Spanien. ??

Tablao de Carmen är känd för sina improviserade shower, där det sällan finns en formell koreografi. Här visas de viktigaste och mest representativa stilarna av flamencon, allt för att publiken ska få uppleva den rikedom och variation denna konst erbjuder i alla dess former: musik, sång och självklart dans. 

Denna tablao ligger i den vackra parken Poble Espanyol de Montjuïc, (entré till parken ingår i priset) och omges av många intressanta platser och sevärdheter, väl värda ett besök. 

Du kan välja mellan middag och show eller en drink och show.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till Tablao de Carmen.

Hur lång är föreställningen?
Föreställningen varar ca 1,5 timme med drink, och ca 2 timmar med middag. Vänligen var på plats senast 15 min innan showen börjar.

Vad står på menyn?
Du kan se de två menyerna här: Tapas, Carmen and Children Menu 

När kan jag besöka Poble Espanyol de Montjuïc?
Dina biljetter till Tablao de Carmen ger dig gratis inträde till parken, en timme innan showen börjar.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-12 år. Barn under 4 år följer med gratis i sällskap med betalande vuxen.

Öppettider

Show & Dryck, tis-sön kl 18:45 & 21:15 Show & Middag, tis-sön kl 18:15 & 20:45 Vänligen möt upp senast 15 min före utsatt tid!

Boka

sön, 23 sep 2018

Vägbeskrivning

Flamenco Show Tablao de Carmen

Mötesplats: Avda. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 Poble Espanyol de Montjuïc 08038 Barcelona (Karta, se under ”Vägbeskrivning”)