Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

2-in-1: Montserrat & Sagrada Familia

 
Från 1 078 kr

Hoppa ombord på bussen som tar dig genom det gröna landskapet till basilikan i Montserrat. Se statyn av den svarta madonnan och beundra kyrkan från insidan. På denna 2-in-1-upplevelse besöker du också Sagrada Família i Barcelona,där du går före i de långa köerna!

Höjdpunkter

- Gå före i kön till Sagrada Família
- Besök bergen & basilikan i Montserrat
- Lär dig mer av en lokal guide 
- Se den ikoniska statyn The Black Madonna
- Besök Sagrada Família i Barcelona
- Inklusive bussresa från & till Barcelona

Vad kan jag förvänta mig?

Luta dig tillbaka och njut av en naturskön och informativ busstur hela vägen till basilikan i Montserrat. Under resan får du höra talas om lokala legender och traktens historia berättad av din lokalguide.

När du anländer till berget blir det en kort orienteringstur medan guiden leder dig till den majestätiska gotiska basilikan. Här kan du göra din önskan hörd framför den berömda svarta madonnan. Ta dig tid och njut av att se dig runt omkring i kyrkan. Du har även lite tid på egen hand där du kan ta en tur i linbanan, njuta av den imponerande konstsamlingen på museet eller lära dig ännu mer om berget, aktuella aktiviteter för området och dess munkar på en interaktiv utställning. Glöm inte att spara lite tid till att njuta av lokala delikatesser - som örtlikör, en mängd lokala ostar och honung.

Efter förmiddagen på Montserrat återvänder du till Barcelona och njuter av lite fri tid i området nära Sagrada Família. Här finns tid till att äta lunch innan den andra delen av turen börjar.

Din lokalguide lär dig allt som är värt att veta om Sagrada Família; från fakta om arkitekten Gaudí till basilikans historia och andra roliga, konstnärliga detaljer. Du går före de långa köerna utanför och går direkt in i hjärtat av kyrkan. Detta mästerverk kommer definitivt att överraska och inspirera dig!

Hur fungerar det?

Strax efter att din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara skriva ut den och ta med dig på turen.

Hur fungerar turen?
Du möter upp din guide och lämnar Barcelona vid 8-tiden på morgonen. Möt upp vid mötesplatsen 15 minuter innan bussens avfärd. Den första delen av turen varar i ca 5 timmar, inklusive bussresa. Du kommer sedan tillbaka till Barcelona vid 13-tiden, då blir det en timme för att äta lunch innan du träffar din guide kl 14.00.

Var är mötesplatserna?
Innan du tar bussen till Montserrat möter du din guide i Plaça d’Espanya, under Torres Venecianes.
Efter lunchpausen i Barcelona möter du din guide igen på Carrer de La Marina.

Viktig information

- Detta arrangemang kan inte ta emot gäster i rullstol eller några funktionsnedsättningar som kräver särskild hjälp. Vi kan inte heller ta emot barnvagnar på våra gruppturer.

Biljettkategorier

Vuxen (15+)
Barn (2-14)
Små barn (0-1): Gratis

Öppettider

Tisdag, torsdag, fredag & lördag kl. 08:00.

Vad ingår inte i priset?

- Dricks
- Transport från & till ditt hotell
- Mat & dryck

Boka

lör, 24 okt 2020

Återbetalningsbara biljetter Återbetalningsbara biljetter
Kan avbokas och återbetalas upp till 48 timmar före besöksdatum. En avbokningsavgift på upp till 20% per biljett kan förekomma

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Varaktighet: 7 timmar 15 minuter

Vad ingår i priset?

- Transport från Barcelona till Montserrat och tillbaka.
- Entrébiljett till Sagrada Familia
- Individuella hörlurar
- Guidning av lokalguide

Vägbeskrivning

Torres Venecianes

Adress
Avinguda de la Reina Maria Cristina 08004 Barcelona

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!