Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Barcelona

Välkommen till BarcelonaBiljett.se, bokningssidan för dig som önskar inspiration till saker att göra i och utanför Barcelona.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert hitta information om och köpa biljetter till evenemang, turistattraktioner och många olika guidade turer i Barcelona. Upplev Gaudis Barcelona, Sagrada Familia, Park Güell och Casa Milà, njut av en flamenco show eller besök FC Barcelonas magnifika stadion Camp Nou.

Bienvenida a Barcelona!

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Sagrada Familia & Tornen - gå före i kön

4.6 (22)
Från kr 452

Gå före i köerna till Sagrada Familia inkl. Tornen och spara tid! Förboka dina biljetter hemifrån och undvik de timslånga köerna till Gaudís mästerverk!

Höjdpunkter

* Gå före i köerna till Sagrada Familia inkl. Tornen 
* Se fasaderna, tornen, interiören, museet och skolan – allt designat av Gaudí 
* Besök ett av tornen och se ut över Barcelona 
* Addera till en audioguide (tillgängligt på 8 språk)

Vad kan jag förvänta mig?

Sagrada Familia – ett måste när du är i Barcelona! 
Kyrkan ligger i centrala Barcelona ​​och har genom åren blivit en universell symbol för staden och landet. Den besöks av miljontals människor varje år och än fler studerar dess arkitektoniska och religiösa värde. Arbetet med kyrkan inleddes 1882 och i slutet av 1883 fick Gaudí i uppdrag att fortsätta arbetet, vilket han också gjorde fram till sin död 1926. Sedan dess har olika arkitekter fortsatt arbetet efter Gaudís ursprungliga idé, men kyrkan står fortfarande ofärdig. 

Sagrada Familias spännande historia 
Inne i kyrkan kan du utforska utrymmena i din egen takt. Om du vill veta mer om den berömda kyrkan, kan du välja att lägga till en audioguide med inspelade kommentarer för 1 timme och 45 minuters rundtur i Sagrada Familia. 

Audioguiden finns på åtta olika språk: katalanska, spanska, engelska, franska, italienska, tyska, portugisiska och ryska. 

Hur fungerar det?

Hur fungerar det? 
När du bokar din biljett, väljer du en tidslucka som passar dig. Det är mycket viktigt att passa denna tid. 

Hur får jag mina biljetter? 
Eftersom biljetten är personlig och måste förses med namn, bokningsnummer och exakt entrétid, kan det ta upp till 48 timmar innan du får din e-biljett skickad till din e-postadress. Sen är det bara att skriva ut e-biljetten och ta den med den till Sagrada Familia.  

Hur lång tid varar turen med audioguide? 
1 timme och 45 minuter. 

Vem kan besöka tornen? 
Barn under 6 år får inte besöka tornen och barn under 16 år måste åtföljas av en vuxen. Den som inte uppfyller dessa krav kan nekas tillträde. 

Hur kommer jag upp i tornen? 
Fasaderna är inte anslutna och har därför olika ingångar. Tornen kan endast nås med hiss, en vid varje torn. Du får besöka en av de två tornen (antingen "Tower of Passion Facade" eller "Tower of the Nativity Facade”), beroende på tillgänglighet. 

Av säkerhetsskäl är rullstolar eller barnvagnar inte tillåtna i tornen. Personer med nedsatt rörlighet, gravida kvinnor, personer som lider av yrsel, anemi, klaustrofobi, hjärtproblem eller andningsproblem kan inte besöka tornen.

Viktig information

- Delar av basilikan kan ibland tillfälligt hållas stängda (arbetsområde el dyl.) – detta är ingen grund till del återbetalning av biljettpriset. 
- Väskor och ryggsäckar måste lämnas i förvaringsskåpen. 
- Av säkerhetsskäl, i händelse av ogynnsamma väderförhållanden (stark vind eller regn) kan hissarna till tornen stängas.

Öppettider

Öppet dagligen mellan kl. 09.00-19.00 Se kalendern för datum och tid

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Audioguide:

Vad ingår i priset?

- Skip the line entry to Sagrada Família.
- Access to the towers.

Vägbeskrivning

Sagrada Familia & Tornen - gå före i kön

Adress
Carrer de Mallorca 401 08013 Barcelona

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!