Sök biljetter

Liknande upplevelser

Sagrada Familia & Tornen - Gå före i kön

Från kr 299
Gå före i köerna till Sagrada Familia inkl. Tornen och spara tid! Förboka dina biljetter hemifrån och undvik de timslånga köerna till Gaudís mästerverk!

Höjdpunkter:
* Gå före i köerna till Sagrada Familia inkl. Tornen
* Se fasaderna, tornen, interiören, museet och skolan – allt designat av Gaudí
* Besök ett av tornen och se ut över Barcelona
* Addera till en audioguide (tillgängligt på 8 språk)

Sagrada Familia – ett måste när du är i Barcelona!
Kyrkan ligger i centrala Barcelona ​​och har genom åren blivit en universell symbol för staden och landet. Den besöks av miljontals människor varje år och än fler studerar dess arkitektoniska och religiösa värde. Arbetet med kyrkan inleddes 1882 och i slutet av 1883 fick Gaudí i uppdrag att fortsätta arbetet, vilket han också gjorde fram till sin död 1926. Sedan dess har olika arkitekter fortsatt arbetet efter Gaudís ursprungliga idé, men kyrkan står fortfarande ofärdig.

Sagrada Familias spännande historia
Inne i kyrkan kan du utforska utrymmena i din egen takt. Om du vill veta mer om den berömda kyrkan, kan du välja att lägga till en audioguide med inspelade kommentarer för 1 timme och 45 minuters rundtur i Sagrada Familia.

Audioguiden finns på åtta olika språk: katalanska, spanska, engelska, franska, italienska, tyska, portugisiska och ryska.

Hur fungerar det?
När du bokar din biljett, väljer du en tidslucka som passar dig, t ex. 9-10 eller 10-11. Den exakta entrétiden står skrivet på din e-biljett. Det är mycket viktigt att passa denna tid.

Hur får jag mina biljetter?
Eftersom biljetten är personlig och måste förses med namn, bokningsnummer och exakt entrétid, kan det ta upp till 48 timmar innan du får din e-biljett skickad till din e-postadress. Sen är det bara att skriva ut e-biljetten och ta den med den till Sagrada Familia. 

Hur lång tid varar turen med audioguide?
1 timme och 45 minuter.

Vem kan besöka tornen?
Barn under 6 år får inte besöka tornen och barn under 16 år måste åtföljas av en vuxen. Den som inte uppfyller dessa krav kan nekas tillträde.

Hur kommer jag upp i tornen?
Fasaderna är inte anslutna och har därför olika ingångar. Tornen kan endast nås med hiss, en vid varje torn. Du får besöka en av de två tornen (antingen "Tower of Passion Facade" eller "Tower of the Nativity Facade”), beroende på tillgänglighet.

Av säkerhetsskäl är rullstolar eller barnvagnar inte tillåtna i tornen. Personer med nedsatt rörlighet, gravida kvinnor, personer som lider av yrsel, anemi, klaustrofobi, hjärtproblem eller andningsproblem kan inte besöka tornen.

Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 6-10 år. Barn under 6 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen, men barn under 6 år får inte besöka tornen.

Viktig information:
- Delar av basilikan kan ibland tillfälligt hållas stängda (arbetsområde el dyl.) – detta är ingen grund till del återbetalning av biljettpriset.
- Väskor och ryggsäckar måste lämnas i förvaringsskåpen.
- Av säkerhetsskäl, i händelse av ogynnsamma väderförhållanden (stark vind eller regn) kan hissarna till tornen stängas.

Öppettider

Öppet dagligen mellan kl. 09.00-19.00 Välj den tidslucka som passar dig, när du bokar dina biljetter. Du får din exakta entrétid på din e-biljett.

Boka

tor, 27 sep 2018

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Spara tid - gå före i kön

Vägbeskrivning

Sagrada Familia & Tornen - Gå före i kön

Carrer de Mallorca, 401, Barcelona