Mat, vin och shower

Upplev en Flamenco show med eller utan middag i Barcelona, på Tablao de Carmen, Tablao Cordobes eller Palacio del Flamenco. Eller varför inte besöka en av Kataloniens många fina vin- och Cava källare, exempelvis Freixenet. Vi hoppas du finner ett alternativ som passar just dig!

Mat, vin och shower
 
Flamenco Show Tablao Cordobes

Flamenco Show Tablao Cordobes

4.0
(1)

Upplev en underhållande och fängslande flamenco show på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes är en av de mest kända flamencoklubbarna i hela Spanien. Det är en av de upplevelser som du måste unna dig, minst en gång i livet! Showen säljer ut snabbt, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 472 kr
Vin & Cava i Barcelona

Vin & Cava i Barcelona

4.9
(7)

Lär dig mer om Vin och Cava i Barcelona med besök och provsmakning på 3 vingårdar. Boka din biljett till Vin och Cava i Barcelona här!

Från 783 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco i Barcelona är en av stadens bästa flamenco shower! Köp dina biljetter till Palacio del Flamenco i Barcelona här!

Från 483 kr
Flamenco Show Tablao de Carmen

Flamenco Show Tablao de Carmen

Upplev en klassisk flamenco show på Tablao de Carmen i Barcelona! Denna vackra föreställning presenterar flera av flamencons viktigaste dansstilar och du är garanterad en kväll fylld med musik, dans och sång! Du kan välja med middag och show eller en drink och show.

Från 419 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen