Sightseeing

Här kan du köpa dina sightseeing biljetter i Barcelona och bl a uppleva det klassiska Barcelona, vackra Montjuïc Mountain, Poble Espanyol, den berömda La Rambla och Gaudis fantastiska arkitektur i Barelona. Välkommen till Ditt Barcelona!

Sightseeing
 
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

5.0
(1)

Tillbringa en rolig dag med att utforska undervattensvärlden på Barcelona Akvarium! Akvariet har massor av aktiviteter för barn och vuxna! Gå före i kön med förbokade biljetter! Smart att boka hemifrån!

Från 206 kr
Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

3.0
(1)

Med din Barcelona Hop-on Hop-off biljett till hands är du redo att åka på upptäcktsfärd i Barcelona. Hop-on Hop-off bussarna är ett bra alternativ för dem som vill ha sightseeing på ett roligt och flexibelt sätt! Välj mellan 24 eller 48-timmars biljetter, boka online nu!

Från 289 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besök Barcelona Zoo i de charmiga delarna av gamla Barcelona. Upplev 4000 djur och 400 arter, inklusive ättlingar till albino-gorillan Snowflake och delfiner, tropiska fåglar, reptiler och många fler. Boka online idag och få dina biljetter via e-post.

Från 206 kr
Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas gotiska kvarter tillhör stadens mest charmiga kvarter. Upptäck förtrollande gator, torg, dolda hörn och hundra år gamla byggnader, med en kunnig guide som tar dig med på en promenad genom Barcelonas historia.

Från 165 kr
Barcelonas Höjdpunkter

Barcelonas Höjdpunkter

Utforska Spaniens vackraste stad på denna Klassiska Barcelona sightseeing tur! Köp biljetter till vår populära tur Klassiska Barcelona här!

Från 515 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Tillbringa hela dagen med att utforska Barcelona inklusive Gaudis berömda byggnader i Barcelona! Köp ding biljetter till Barcelona Heldagstur här!

Från 926 kr
Barcelonas Konst & Arkitektur

Barcelonas Konst & Arkitektur

Se Gaudis stora verk i Barcelona. Biljetter till turen Barcelonas Konst och Arkitektur kan köpas här!

Från 484 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona är absolut värt ett besök. Köp dina biljetter till Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona här!

Från 124 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Njut av en båttur i Barcelonas hamn och längs kusten med Las Golondrina de Barcelona. Välj mellan två natursköna turer och gör dig redo att uppleva Barcelona på sjövägen. Köp dina biljetter här!

Från 165 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besök Barcelonas ikoniska monument till Christoffer Columbus ära, Mirador de Colom. Du kan ta hissen inuti kolonnen upp till utsiktsplatsen på toppen. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Barcelona, 60 meter över marken. Köp dina biljetter här!

Från 67 kr
Montjuic Linbana

Montjuic Linbana

Ta linbanan till toppen av Montjuïc och njut av den otroliga utsikten över hamnen och Barcelona. Boka dina biljetter till Telefèric de Montjuïc här.

Barcelona iVenture Card

Barcelona iVenture Card

Barcelona-kortet, även känt som iVenture Card, är ett spännande nytt sightseeing pass som ger dig tillträde till sevärdheter och populära turer i Barcelona. Ditt Barcelona iVenture Card innehåller 10 standardaktiviteter och 1, 3 eller 5 premium aktiviteter. Köp ditt kort på nätet och spara upp till 40% på turer och sevärdheter.

Från 875 kr
Cykla i Barcelona

Cykla i Barcelona

Följ med på en rolig och avkopplande cykeltur i Barcelona! Se alla berömda sevärdheter och platser och även vägar bortom turiststråken. Boka din cykeltur i dag, och få dina biljetter skickade direkt till din inkorg.

Barcelona Card

Barcelona Card

Se till att köpa ditt Barcelona Card hemifrån och var väl förberedd på att upptäcka den magnifika staden. Gratis transportmedel i Barcelona, inklusive transfer till/från flygplatsen. Gå före i köerna och gratis inträde till de flesta av stadens museer. Entrébiljetter till andra attraktioner och stora rabatter över hela staden.

Från 463 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen