Sightseeing

Här kan du köpa dina sightseeing biljetter i Barcelona och bl a uppleva det klassiska Barcelona, vackra Montjuïc Mountain, Poble Espanyol, den berömda La Rambla och Gaudis fantastiska arkitektur i Barelona. Välkommen till Ditt Barcelona!

Sightseeing
 
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

5.0
(1)

Tillbringa en rolig dag med att utforska undervattensvärlden på Barcelona Akvarium! Akvariet har massor av aktiviteter för barn och vuxna! Gå före i kön med förbokade biljetter! Smart att boka hemifrån!

Från 215 kr
Barcelonas Höjdpunkter

Barcelonas Höjdpunkter

Följ med på vår klassiska sighetseeing Barcelonas Höjdpunkter och utforska de viktigaste sevärdheterna i en av de vackraste städerna i Spanien. Ta en tur med Montjuïcs linbana, se Gaudis berömda byggnader Casa Batlló och La Pedrera och mycket mer! Boka dina biljetter hemifrån!

Från 547 kr
Montjuic Linbana

Montjuic Linbana

Ta linbanan till toppen av Montjuïc och njut av den otroliga utsikten över hamnen och Barcelona. Boka dina biljetter till Telefèric de Montjuïc här.

Barcelona Hop-On Hop-Off

Barcelona Hop-On Hop-Off

3.0
(1)

Med din Barcelona Hop-on Hop-off biljett till hands är du redo att åka på upptäcktsfärd i Barcelona. Hop-on Hop-off bussarna är ett bra alternativ för dem som vill ha sightseeing på ett roligt och flexibelt sätt! Välj mellan 24 eller 48-timmars biljetter, boka online nu!

Från 311 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Tillbringa hela dagen med att utforska Barcelona inklusive Gaudis berömda byggnader i Barcelona! Köp ding biljetter till Barcelona Heldagstur här!

Från 987 kr
Barcelonas Konst & Arkitektur

Barcelonas Konst & Arkitektur

Se Gaudis stora verk i Barcelona. Biljetter till turen Barcelonas Konst och Arkitektur kan köpas här!

Från 408 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona är absolut värt ett besök. Köp dina biljetter till Poble Espanyol vid Montjuïc i Barcelona här!

Från 129 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besök Barcelona Zoo i de charmiga delarna av gamla Barcelona. Upplev 4000 djur och 400 arter, inklusive ättlingar till albino-gorillan Snowflake och delfiner, tropiska fåglar, reptiler och många fler. Boka online idag och få dina biljetter via e-post.

Från 215 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Njut av en båttur i Barcelonas hamn och längs kusten med Las Golondrina de Barcelona. Välj mellan två natursköna turer och gör dig redo att uppleva Barcelona på sjövägen. Köp dina biljetter här!

Från 172 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besök Barcelonas ikoniska monument till Christoffer Columbus ära, Mirador de Colom. Du kan ta hissen inuti kolonnen upp till utsiktsplatsen på toppen. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Barcelona, 60 meter över marken. Köp dina biljetter här!

Från 70 kr
Cykla i Barcelona

Cykla i Barcelona

Följ med på en rolig och avkopplande cykeltur i Barcelona! Se alla berömda sevärdheter och platser och även vägar bortom turiststråken. Boka din cykeltur i dag, och få dina biljetter skickade direkt till din inkorg.

Från 247 kr
Barcelona Card

Barcelona Card

Se till att köpa ditt Barcelona Card hemifrån och var väl förberedd på att upptäcka den magnifika staden. Gratis transportmedel i Barcelona, inklusive transfer till/från flygplatsen. Gå före i köerna och gratis inträde till de flesta av stadens museer. Entrébiljetter till andra attraktioner och stora rabatter över hela staden.

Från 483 kr
Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas Gotiska Kvarter

Barcelonas gotiska kvarter tillhör stadens mest charmiga kvarter. Upptäck förtrollande gator, torg, dolda hörn och hundra år gamla byggnader, med en kunnig guide som tar dig med på en promenad genom Barcelonas historia.

Från 172 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen